Puzzel laten maken

Een puzzel laten maken van je leukste foto

Nog idee├źn nodig voor een cadeau? Wat vind je van een puzzel?

Geen gewone puzzel van tien of 1000 stukjes maar een puzzel met de foto van je kind of van het gezin. Of voor Vaderdag, Moederdag of Valentijnsdag de foto van je lieve familielid of partner.

Er zijn veel mogelijkheden om een puzzel te laten maken. Ook dieren en landschappen doen het goed. Een foto van je eigen tuin bijvoorbeeld of je favoriete vakantielocatie.

Voor kinderen is het leuk een puzzel te laten maken van hun huisdier of hun lievelingsdier.

puzzel laten maken

Puzzel als persoonlijk cadeau

Een eigen puzzel laten maken is absoluut een persoonlijk cadeautje. Een leuke herinnering voor later maar ook een persoonlijk geschenk. Het staat niet voor niets in vele lijstjes bij OrigineleCadeau.com, een website die voor allerhande gebeurtenissen tips voor originele cadeau’s geeft.

Bedenk wel van tevoren aan wie je deze puzzel wilt geven. Aan een kind geef je en puzzel met minder stukjes, die wel voor het kind legbaar moet zijn. Aan een volwassene geef je een puzzel die past bij de puzzelcapaciteiten van die persoon. De ontvanger van jouw puzzel moet de puzzel wel kunnen leggen en een puzzel ook leuk vinden, anders kun je beter een ander persoonlijk cadeau geven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.